Profile

Join date: Oct 30, 2022

About


blox crypto app


1% (klik hier voor een vier keer goedkoper alternatief).

Ox

FLOW

TRX

De App is zo kinderlijk eenvoudig ontworpen dat zelfs je moeder ermee overweg kan, écht waar. BLOX fungeert als een soort exchange en trading App, vergelijkbaar met Binance. Het grote verschil zit hem in de complexiteit. Bij een ‘simpele’ blockchain transactie komt namelijk een hoop kijken. De BLOX App zorgt er simpelweg voor dat je dit helemaal niet ziet en ook niet hoeft te begrijpen. Je registreert eenvoudig een account via social logins, drukt op de knop: ‘kopen’, even afrekenen met je eigen mobiele bankieren App en there you go: binnen één minuut heb je een paar tientjes bitcoin in je digitale portemonnee. Een jaar of 2 geleden was dit een utopie, maar de ontwikkeling in de crypto wereld gaat razendsnel. BLOX is daar het levende bewijs van.

70+ crypto’s.

Enzyme CRV

LINK

Ethereum

APE

LSK

Storj

Livepeer

Badger DAO

https://www.crypto-insiders.nl/cryptocurrency-exchanges/blox/

ALGO

Axie Infinity

KNC

PERP

OMG Network

PROMO CODE: Gebruik de promo code ‘DESTIFT‘ bij je registratie in de App en krijg € 5,- gratis tegoed om de App mee te testen!

Maker

Chiliz

Nederlands, Engels, Frans, Spaans

Iedereen snapt het. Succesvol getest bij onze (groot)ouders.

PROMO CODE: Gebruik de promo code ‘DESTIFT‘ bij je registratie in de App en krijg € 5,- gratis tegoed om de App mee te testen!

Gratis YFI

SOL

Nano

- Zorgeloos. Telefoon kwijt? Er kan alleen geld naar jouw rekening verstuurd worden.

Crypto freaks kennen het vast wel: op een feestje of verjaardag aan je familie of vrienden proberen uit te leggen wat bitcoin is, en hoe je erin handelt. Waar te beginnen, en het moeten begrijpen van ‘de blockchain’. Maar wat is blockchain nu eigenlijk? En wat zijn BTC receiving addresses, private keys, TXid’s, hashes, gas en mining fees? Drie-kwart van de luisteraars op de verjaardag is inmiddels alweer afgehaakt. Hou-doe.

Super snel kopen en verkopen

Algorand

iDEAL, creditcard, Bancontact en bankoverschrijving.

Injective Protocol

Ethereum

Litecoin

ATOM

MLN

USDT

Yearn Finance

Decentraland

Ocean Protocol

7. BLOX crypto & bitcoin trading 4+ – App Store

LET OP: Downloads verlopen via de App Store, controleer daar altijd de meest actuele prijs, compatibiliteit en andere informatie. Je hebt een actief Apple account nodig om apps te installeren.Ontdek BLOX! Traden in cryptocurrency, maar dan zonder wallet. Het enige wat je nodig hebt? Dat is je telefoon!

App is momenteel instabiel

De in Nederland gevestigde BLOX (weareblox) app gaat de crypto wereld veroveren. De app maakt het handelen in crypto zo gemakkelijk, dat zelfs je moeder (of oma) ermee overweg kan. Het is natuurlijk nogal een rigoureus statement, dat een beginnende crypto trading app de wereld gaat veroveren en mogelijk zelfs Binance, de grootste exchange ter wereld, weet te verslaan. Zo ver is BLOX natuurlijk nog lang niet. De potentie daarentegen is er in ieder geval wel, en ik zal je proberen uit te leggen waarom.

UNI

BTC, ETH, XRP, allemaal populaire cryptocurrency’s. Maar hoe investeer je in deze mooie coins? Dat is simpel. Gewoon met BLOX!

AAVE

Financiële gegevens

ENJ

Monero

Bekijk je deze pagina op je computer, pak dan snel je mobiel erbij en zoek in je app store naar BLOX Crypto Trading. Gebruik je nu je mobiel? Heel goed, klik

Kinderlijk eenvoudig bitcoin kopen met BLOX

4. Begin met traden. Je avontuur kan nu beginnen!

Bancor

- Bugfixes en prestatieverbeteringen

Leeftijd

Dogecoin

BLOX heeft sinds 5 november 2020 een officiële registratie bij De Nederlandsche Bank. 

Ripple (XRP)

Copyright

XRP

Kies je voor inloggen met e-mailadres? Verzin dan een ijzersterk wachtwoord. Een wachtwoord dat zelfs niet te kraken is door de FBI.

BLOX doet het net even anders. De ontwikkelaars hebben zichtbaar goed nagedacht over massale adoptie. Wat is er nodig om de hele wereld ‘op de blockchain’ en in de crypto handel te krijgen? Het antwoord is simpel: gebruiksgemak. Een nieuwe gebruiker stapt namelijk niet in de crypto handel om alles te begrijpen. Men wil er gewoon eens mee spelen, lekker speculeren en geld verdienen. That’s it! Een stukje mee plukken van de gouden berg genaamd bitcoin. Dát is wat men wil.

QTUM

FTM

Solana

BCH

Ripple

LPT

ATOM

SOL

HBAR

OMG

In de basis is de BLOX-app niks anders dan een app voor smartphones om cryptocurrencies te verhandelen. Het unieke aan BLOX is de mogelijkheid om diverse coins te beheren en aan te kopen of te verkopen. Dat wil niet zeggen dat de lijst onbeperkt is, maar de bekendste cryptocoins worden wel ondersteund:

CHZ

Veelgestelde vragen

Bitcoin, de cryptocurrency waar het allemaal mee begon. Iedereen heeft er wel eens van gehoord. Dat snappen wij wel, de koers spreekt voor zich. 

Litecoin (LTC)

BAT

Stellar

Perpetual Protocol

CryptoTips.eu

Zoals de reclame zegt: dit is je teken!

FTT

REN

https://btcdirect.eu/nl-nl/blox

OCEAN

Niet aan jou gekoppelde gegevens

Handel eenvoudig & veilig in crypto

CHZ

DASH

Je hoeft alleen de QR-code te scannen op je telefoon.

STORJ

BLOX review 2022 | BLOX crypto | BLOX app | Financer.com

Cardano

Werkt prima

Loopring

Toekomst BLOX-app

Anycoin Direct: 1.28%+ transactiekosten

App-privacy

Contact­gegevens

Is BLOX veilig?

Hedera

Apecoin

Tron

Hoe koop je Bitcoin?

DE KEUZE IS REUZE

Android

Binance Coin

WE HELPEN JE GRAAG

Hoppa, je kan aan de slag! Klik op de knop links onderin het scherm en kies voor bitcoin. Zie je een goed moment om bitcoin te kopen? Dan klik je simpelweg op de knop met de tekst ‘kopen’. Je kan nu je euro-tegoed gebruiken om bitcoin te kopen.

Enjin Coin

ADA

€ 19.876,75

3. Tegoed opwaarderen

Zcash

Grootte

Origin Protocol

BLOX Crypto en Bitcoin Trading - Apps op Google Play

3. Stort euro’s in de app. Dat kan met iDEAL, Bancontact of creditcard.

Maar bitcoin is meer dan de koers. Bitcoin is open, neutraal, zonder grenzen en censuurbestendig. Een digitale valuta van en voor iedereen. Nog altijd is bitcoin de grootste en belangrijkste cryptocurrency. 

Yearn Finance

Verhoog je tegoed door op het kluisje te klikken. Dat kan al vanaf 1 euro! Betaal vervolgens zoals jij dat gewend bent. Via iDEAL, bankoverschrijving of met je creditcard is het allemaal zo gepiept.

SOL

XRP

4. BLOX Crypto en Bitcoin Trading – Apps op Google Play

- Je leest nu het laatste crypto nieuws in de BLOX app

Betaalmethodes

BLOX is een crypto-app van Nederlandse bodem. Via de BLOX-app kun je +40 cryptocurrency’s kopen, verkopen of bewaren. De app is eenvoudig in gebruik én ook nog eens gratis te downloaden voor iOS en Android.

FTX Token

Cosmos

ETH

XMR

Bliksemsnel.

Wat is Weareblox?BLOX is een erg handige applicatie die je eenvoudig op je mobiele telefoon kan downloaden. Deze applicatie kent veel handige opties die het handelen of beleggen in cryptocurrencies vereenvoudigen. Zoals al eerder genoemd hoef jij geen technische kennis te hebben om deze applicatie te gebruiken en is deze app dus bijzonder geschikt voor de oudere doelgroep.Daarnaast heb je ook geen wallet nodig als je de BLOX app gebruikt. In de BLOX app zit namelijk een zogenaamde custody-dienst die een veilige opslag vormt voor alle cryptomunten die jij koopt.Via de BLOX applicatie koop je gemakkelijk cryptocurrencies door euro’s te storten vanaf je bankrekening. De app biedt maar liefst 70+ verschillende cryptovaluta’s aan, waaronder Bitcoin (BTC), Chainlink (LINK) en Polkadot (DOT). Vergeleken met de concurrentie is dit aanbod niet heel erg groot, maar het groeit wel snel.In deze review laten wij jou kennis maken met de BLOX app, zodat jij aan het eind van dit artikel zelf kunt bepalen of jij de BLOX applicatie wilt gaan gebruiken of niet.Hoe werkt de BLOX app?Je kan de app eenvoudig downloaden voor je Apple of Android smartphone vanuit de App Store. Na een succesvolle installatie kan je de app openen en een account registreren. Helaas is de registratie stopgezet voor nieuwe klanten.Voor nu is de app dus onbruikbaar voor nieuwe gebruikers, maar wij verwachten dat de registraties weer geopend zullen worden in de toekomst. Lees hier meer waarom er nu een ledenstop is.

Kusama

DYDX

SUSHI

AXS

MKR

Yearn Finance

Cosmos

LTC

MKR

Hoe kan ik cryptocurrency kopen?

Dat app is best handig. Ik mis alleen de mogelijkheid om een verkoop te programmeren zodat ik op een bepaald saldo kan cashen. Dat heeft mij al veel geld gekost en is voor mij een reden om naar een andere over te stappen.

The Sandbox

Algorand

Dit komt omdat er op elk moment van de dag verschillende exchanges tegelijkertijd worden geraadpleegd voor de beste prijs. Geld storten of opnemen in de App is daarnaast volledig gratis en in veel gevallen is uitbetalen naar je rekening vrijwel instant door de rechtstreekse koppeling met een aantal Nederlandse banken. Meer daarover lees je in onze volgende BLOX blog.

Kyber Network

EOS

iPhone

--BLOX crypto & bitcoin trading van Blox B.V. is een app voor iPhone, iPad en iPod touch met iOS versie 13.0 of hoger, geschikt bevonden voor gebruikers met leeftijden vanaf 4 jaar.Informatie voor BLOX crypto & bitcoin tradingis het laatst vergeleken op 25 Oct om 20:10.- Vanaf nu is het mogelijk om tot 10 verschillende coins te staken!

Perpetual Protocol

Beoordelingen en recensies

BCH

iPad

Bitcoin Cash (BCH)

Privacybeleid

Toepassing van het privacybeleid kan variëren op basis van bijvoorbeeld de functies die je gebruikt of je leeftijd. Lees meer

XMR

Lisk AXS

KNC

Een complete Blox review, inclusief echte Blox ervaringen 2022 U heeft de reclames ongetwijfeld voorbij zien komen op tv, sociale media of op de reclameborden tijdens een voetbalwedstrijd in de Eredivisie. “We are BLOX“, en zoals in de reclame gezegd wordt: dit is je teken!Het zal u dan ook niet ontgaan zijn dat de populaire BLOX app zijn intrede heeft gedaan in Nederland. De crypto broker BTC Direct heeft het groots aangepakt om de BLOX app goed in de markt te zetten.Na het lezen van onze complete BLOX review heeft u een beter beeld;Hoe de BLOX app werktHoe veilig BLOX isWelke crypto valuta aangekocht kunnen wordenWat de BLOX kosten zijn Bent u van plan om vandaag Bitcoin of een andere crypto valuta te kopen met de BLOX app? Maak dan snel een gratis account aan via de onderstaande knop.Inhoudsopgave1.Wat is BLOX?2.Voor- en Nadelen BLOX3.BLOX app kenmerken4.Welke crypto valuta worden aangeboden op de BLOX crypto app?5.Hoe werkt BLOX?6.BLOX kosten7.BLOX contactAantal crypto valuta:55 Betaalmethoden:iDEAL, Bancontact, bankoverschrijving en creditcardBLOX kosten:1% per transactie (Vergelijk hier Bitcoin exchange (s) )Staking:Niet mogelijkBuilt-in wallets:Ja, voor alle munten Promoties:€10 starttegoed met BLOX vouchercode FINANCERBLOX account:VerplichtKlantenservice:Tijdens kantoorurenBlox review kenmerkenWat is BLOX?BLOX is van Nederlandse bodem en het betreft hier een crypto exchange waar BLOX Bitcoin een liefdesverklaring doet. De voorliefde voor Bitcoin is overduidelijk merkbaar bij het openen van de BLOX app. Wij hebben het gevoel dat BLOX deze voorliefde voor de Bitcoin graag wil doorgeven aan zijn gebruikers. Dit doen ze door zich specifiek op beginnende crypto minded gebruikers te richten.De BLOX app staat hierbij centraal. Door deze app een simpele en tegelijkertijd duidelijke en aantrekkelijke uitstraling te geven, gaan zie hier wat ons betreft zeker in slagen.BLOX app filmpjeDe BLOX app is een initiatief van het in Nijmegen gevestigde BTC direct. In het jaar van oprichting, 2013, was het behoorlijk tijdrovend om Bitcoin of andere crypto currencies te kopen, verkopen of mee te handelen. Vanuit het verlangen om hier een einde aan te maken is BLOX en daarmee de BLOX app ontstaan. De app is handig in gebruik en er is weinig tot geen kennis van Bitcoin of andere crypto currencies nodig om het te bedienen. Voor- en Nadelen BLOXHieronder hebben we enkele voor- en nadelen beschreven die we tijdens ons onderzoek zijn tegengekomen.Voordelen BLOX cryptoEenvoudig in gebruik & ideaal voor beginnersNederlandstalige klantenserviceStarten met crypto handel tot €250, zonder verificatie Nadelen BLOX cryptoCoins kunnen niet gestaakt worden1% transactiekostenBLOX crypto reviewBLOX app kenmerkenZoals eerder aangegeven is de handel in crypto currencies alleen mogelijk met de BLOX app. De app is in zowel de Apple App Store als de Google Play Store te downloaden. De BLOX app is onderverdeeld in 4 secties, die we hieronder verder zullen toelichten;Koersen. In deze sectie kunt u de cryptomarkt en de bijbehorende crypto currencies volgen, in real-time welteverstaan. Na het klikken op een van de betreffende crypto currencies kunt al vanaf €1 een aankoop doen.Kluis. In deze sectie worden alle aankopen bewaard. Het merendeel van de crypto currencies die BLOX in beheer heeft is in cold storage. BLOX garandeert hiermee de hoogste veiligheid, zodat u veilig kunt handelen.Verdien. Het partnerprogramma draagt de naam, “verdien“. Hiermee kunt u vrienden of kennissen aandragen bij de BLOX app. Zij ontvangen ook de €10 starttegoed en u ontvangt 20% van de handelskosten die zij spenderen.App instellingen. In deze sectie heeft u een gereedschappen set voorhanden om onder andere uw wachtwoord te wijzigen en met het klantenservice team in contact te treden.Welke crypto valuta worden aangeboden op de BLOX crypto app?Hieronder hebben we een kleine selectie geplaatst van de crypto currencies die BLOX aanbiedt.BTCETHXRPLINKBATADALTCBCHDASHBNBVETEOSETCXTZXMRXLMZECDOGETRXATOMALGOOMGQTUMNANOLSKICXWAVESDOTSNXEn meer…BLOX app uiterlijkHoe werkt BLOX?BLOX werkt alleen middels een BLOX app. Om met BLOX Bitcoin of andere crypto currencies te kunnen handelen zult u de app moeten downloaden. Hieronder zullen we de stappen beschrijven die doorlopen moeten worden.Stappen2. Identiteitsverificatie3. Geld op je BLOX account zetten4. Crypto currencies kopenStap 1BLOX account aanmakenU kunt een BLOX account aanmaken door uw e-mail adres in te geven.U kunt er ook voor kiezen om in te loggen met Facebook-, Google-, Linkedin- of via een apple ID account. Hou er rekening mee om de BLOX vouchercode FINANCER te gebruiken. Hiermee bent u verzekerd van €10 in uw BLOX account waarmee u de eerste aankoop van crypto currencies kunt financieren.Stap 2IdentiteitsverificatieU kunt standaard maximaal €250 naar de BLOX app overmaken. Zelfs als beginnende crypto investeerder kan dit weinig zijn. Om meer te kunnen investeren dient u een ID bewijs te overleggen.  Een foto van een identiteitskaart, paspoort of rijbewijs volstaat. Indien BLOX de controle positief afrond, dan ontvangt u een mail waarin staat dat u €25.000 mag overmaken per 24 uur.Stap 3Geld op je BLOX account zettenGeld overmaken naar uw BLOX account kan via iDeal, Bancontact, SEPA bank transfer of Creditcard. Indien u een creditcard gebruikt, dan betaalt u 1,5% extra, aan de andere betaalopties zijn geen kosten verbonden.Ga hiervoor naar Kluis, klik op Saldo, klik op Stort bij en kies het bedrag dat u wilt overmaken. Stap 4Crypto currencies kopenLinks onderaan kunt u op Koersen klikken voor een overzicht van alle crypto munten die BLOX aanbiedt. U kunt crypto currencies sorteren op Trending, A-Z of 24u verschil.  Veelgestelde vragen BLOX Hoe veilig is BLOX?BLOX maakt gebruik van ‘cold storage’ – dit betekent dat de zogeheten private keys volledig offline worden bewaard. Deze keys heb je nodig als je een transactie wil uitvoeren. Dit maakt de BLOX-app extreem veilig in gebruik.Hoe oud moet je zijn voor BLOX?U kunt een BLOX account aanmaken vanaf 18 jaar oud.BLOX welke crypto kopen?Er zijn op het moment van schrijven 55 crypto currencies beshikbaar in de BLOX app. Hoe betrouwbaar is BLOX?BLOX is van Nederlandse bodem. De BLOX app is afkomstig van het Nederlandse bedrijf BTC Direct. Het bedrijf is opgenomen in het register van De Nederlandsche BankBLOX kostenDe BLOX app is gratis verkrijgbaar in de diverse App Stores. Indien u geld overmaakt in euro’s gebruik makend van Bancontact, iDeal of overschrijving dan is dat geheel gratis. Indien u liever een creditcard gebruikt van Visa, dan worden er wel kosten in rekening gebracht, namelijk 1,5%.Bij de aankoop en verkoop van crypto currencies worden er door BLOX transactiekosten doorberekend. Deze bedragen 1%. Aanbod ★★★★★BLOX heeft voldoende aanbod aan crypto currencies. BLOX Bitcoin heeft een prominente plek binnen het geheel, maar andere crypto currencies krijgen ook genoeg ruimte. Wij zijn zeer tevreden met het huidige aanbod van BLOX. Gebruiksvriendelijkheid ★★★★★De BLOX app is ideaal voor beginners. De app is gebruiksvriendelijk en heeft een simpel, maar overzichtelijk uiterlijk.Kosten ★★★De transactiekosten zijn hoger in vergelijking met de kosten van andere crypto exchanges. Support ★★★★BLOX staat zijn klanten te woord in zowel het Nederlands als Engels. De BLOX klantenservice is bereikbaar via een contactformulier, e-mail en chat.Betaalmiddelen ★★★★★BLOX accepteert iDeal als betaalmiddel en dat is de meest gebruikte betaalmiddel in Nederland. Daarnaast kunnen klanten gebruik maken van Bancontact in België, Visa en bankoverschrijving.De BLOX klantenservice is bereikbaar op onderstaande gegevens.BLOX klantenserviceBLOX ervaringen Bent u benieuwd naar de ervaringen van klanten? Lees BLOX reviews en beoordelingen van klanten onderaan deze pagina.Indien je zelf ervaring met BLOX heeft, laat zeker een reactie achter. Andere lezers halen veel waarde uit uw mening!

Bij BLOX kun je zoveel handelen als je zelf wilt. De app kent slechts één soort limiet: het stortingslimiet. Je kan dus een maximumbedrag in euro’s storten in een bepaalde tijdsperiode.

Blox B.V.

ANT

Orchid

Identificatie­methode

MKR

- Bliksemsnel. In enkele seconden koop je crypto. Traden in een vingerknip!

Vergeet je niet iets?

Polkadot

LUNA

Nano

Storj

Waar download ik de BLOX Trading App?

De verwachting is dat BLOX zich in 2020 verder zal ontwikkelen en dat men dicht in de buurt komt van het doel wat men zich heeft gesteld: het cryptoplatform worden van Europa.

QTUM

Badger DAO

10. BLOX alternatief – Nyma

1,69%

ALLES IN EEN APP

Orchid

Hoop online klachten

VET

Waar kan ik het beste cryptocurrency kopen?

SushiSwap

Gebruiks­gegevens

Blox inloggen op pc

Bancor

Polygon

Polkadot

Tron

Flow

Coinmerce: 0.67%

Injective Protocol

Zorgeloos.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.weareblox.app&hl=nl&gl=US

In 4 seconden BTC kopen. Traden in een vingerknip!

Gebruiks­gegevens

Dus waar wacht je nog op? Let’s go!

Polygon

BLOX heeft een officiële registratie bij De Nederlandsche Bank.

Bitcoin (BTC)

Suggesties voor jou

iPhone

ATOM Chainlink

AVAX

INJ

SNX

DOGE

SushiSwap

OMG Network

https://weareblox.com/nl-nl

Origin ProtocolBitmymoney: 1.01%

bitcoin (BTC)ethereum (ETH)decentraland (MANA)aave (AAVE)storj (STORJ)yearn. finance (YFI)the graph (GRT)binance coin (BNB)

Livepeer

Vertrouwd door 500.000+ gebruikers

Bezoek je deze website vanaf je computer? Pak dan snel je telefoon erbij. Zoek in je App Store naar BLOX Crypto Trading of klik op een van de download buttons om BLOX te downloaden.

Een tientje of een ton? Jij bepaalt je inleg.

Heb je de app nog niet gedownload? Foei! Download BLOX en sluit je aan bij duizenden anderen traders uit Nederland, België en de rest van Europa. En ben je nog niet overtuigd, check dan de reviews!

Dash

Fantom

Snel en gemakkelijkBlox inloggen op pc, Blox storing, Is blox veilig, Blox klachten, Blox koers, We are blox review, Blox crypto nieuws, Blox wallet, Blox login

In de volgende blog zal ik meer uitleg geven over de technische aspecten van BLOX. De BLOX App is namelijk niet alleen heel gemakkelijk in gebruik, het is in Nederland en België ook nog eens de goedkoopste manier voor het aankopen van crypto!

Enzyme

Android

YFI

ETH

BLOX alternatiefBLOX is makkelijk, maar de app is erg gelimiteerd. Daarbij kan het handelen ook nog eens een stuk goedkoper bij de Bitvavo exchange. Bij Bitvavo betaal je vier keer minder per transactie (max. 0.25%), ontvang je rente over je munten en heb je een zeer stabiele app. Daarnaast zijn de koersen real-time, is het aanbod meer dan 2x zo groot en krijg je dezelfde dag nog antwoord op je vragen.Maak gebruik van de welkomstbonus en je handelt zelfs de eerste 1.000 euro gratis.

https://nl.trustpilot.com/review/www.weareblox.com

In 4 seconden crypto kopen. Traden in een vingerknip!

Synthetix

Synthetix

Al vanaf 1 euro

BLOX is de alles-in-één crypto app waarmee je zonder technische kennis de bekendste cryptocurrency’s koopt, verkoopt en beheert. Je hebt geen andere poespas meer nodig en koopt je favoriete crypto’s direct met alleen je telefoon.

Icon

BLOX review: 7 redenen waarom het dé beste Bitcoin-app is (2022)

Hoe werkt BLOX?

Dat is de missie. BLOX weet bitcoin zo begrijpelijk en toegankelijk mogelijk te maken voor het grote publiek en dat is waar ze zich iedere dag voor inzetten .… Een greep uit het aanbod is:

https://nyma.nl/blox-alternatief/

Balancer

Check de algemene voorwaarden onder het genot van een theetje, en daarna ben je klaar voor de start!

The Graph

Voordelen

Kinderlijk eenvoudig bitcoin kopen met BLOXWaarom BLOX? Wat maakt BLOX zo speciaal?De hele wereld op de blockchainBLOX is een complexe exchange verwerkt in een simpele AppWaar download ik de BLOX Trading App?De technische kant van BLOX en het kunnen garanderen van de beste prijzen

Goeie kwalitatieve crypto app✅Gebruik code 698B-G748-9266 voor gratis 10 euro!

App-support

MLN

HANDEL BLIKSEMSNEL

Synthetix

ALGO

GEEN TECHNISCHE KENNIS NODIG

- Je vrienden ontkurken de champagne

XLM Enjin Coin

WEKELIJKSE UPDATE

Je kan de volgende identiteitsdocumenten gebruiken:

Nederlandstalige klantenserviceOndersteuning voor iDEAL en creditcardDirecte opname naar je bankrekeningBetrouwbare reputatie & positieve recensiesGevestigd in de Europese Unie (EU)Geschikt voor beginnende tradersTen minste 2 jaar actief op de markt

Bang iets te missen?

BNT

De BLOX-review (in het kort)

Hoe kan ik cryptocurrency verkopen?

Android

Wie zit er achter BLOX?

ZEC

Broker

De BLOX cryptocurrency app maakt het mogelijk om via de mobiel, verschillende coins aan te kopen en te verkopen. Het is een geheel nieuwe app wat gebruikt maakt van een nieuw platform. Met deze app is het mogelijk om binnen 60 seconden in verschillende cryptocoins te investeren. Het team van ontwikkelaars achter de app is niet alleen bezig met het up-to-date houden van de app, maar heeft ook oog voor nieuwe technologische ontwikkelingen en nieuwe functionaliteiten ten aanzien van de Blockchain technologie.

1. Download de app.

BLOX is een Nederlandse crypto exchange met een voorliefde voor bitcoin (BTC). Bij BLOX zien ze graag dat andere mensen die liefde gaan delen.

Hedera

Al vanaf 1 euroDe volgende stap is het opwaarderen van je kooptegoed. Klik op het euro-icoon in je kluis om te beginnen. Met iDEAL, bankoverschrijving of creditcard heb je jouw tegoed in no-time opgehoogd. Nu kan het echte werk beginnen!

Flow

Serum

Aragon

Duur! Hoge transactiekosten.

B

blox crypto app

More actions